Iubire, te-nșeli, nu-i deloc ceea ce pare!

Dac-o duc sus și află, vai și amar de curul meu; ori divorțează ori mă omoară! “Cum ai putut s-o bagi in casa noastră? Chiar nu-ți pasă de căminul nostru? Ori ea ori eu” parcă-i și aud reproșurile curgând valuri valuri printre șiroaie de lacrimi. Da, recunosc că în nenumărate rânduri mi-a trecut prin cap s-o bag în casă însă dacă m-am abținut până acum a fost pentru că aș fi omorât-o cu zile pe nevastă-mea în secunda in care ar fi intrat pe ușă și ar fi dat peste cealaltă tolănită în mijlocul sufrageriei langă fotoliul nostru clasic cu tapițerie ivoire.

club1

Mă refer la motocicletă, desigur, la una dintre cele mai mistuitoare pasiuni ale barbaților de toate vârstele si de pretutindeni. Cred că visul cel mai adânc al oricarui biker, of course pe lângă cel de a-și cumpăra motocicleta mult visată, este acela de a-i oferi frumoasei sale amante cele mai bune condiții posibile de cazare peste noapte, și unde altundeva poate fi mai la adăpost decât fix in mijlocul sufrageriei?. Nicăieri. Poate doar in dormitor, dar aici intrăm pe un teren alunecos pentru că se poate pune problema dacă “dânsa” chiar merită efortul. Trebuie să fie cu adevărat specială.

bike in the bed

Pentru cei care locuiesc într-o garsonieră sau la bloc momentul despărțirii de ea în stradă este cel mai rău moment al zilei pentru că până intră-n lift le vor trece prin fața ochilor minim trei-patru posibile abuzuri pe care motocicleta lor le-ar putea îndura peste noapte expusă la mila junglei de afară… Copiii cu mingea sau curioși cum e să stea în șea, găinațul păsărilor care parcă au făcut o pasiune pentru arborele de deasupra frumoasei tale, pisicile străzii, câinii cu vezicile pline ținuți în lese de vecinii invidioși sau nepăsători, șoferii netalentați sau neatenți care parchează și cel mai rău dintre toate… aici înghit în sec… Doamne ferește, furtul.

 

1af54394aa601678faca9ff046efdd94

Nici cei care locuiesc la curte, deși incontestabil cu mult mai norocoși ca primii, nu sunt scutiți de emoții. Nici ei nu dorm mai bine, să știți, pentru că și prin curțile lor mișună dușmani de tot felul. Potăile cumpărate la insistența plozilor lor, pisicile vagaboante ale vecinilor, nevestele cu SUV, păsările stricate la burți după ce s-au îmbuibat cu corcodușe, femeia din casă care face un pustiu de bine și dă c-o cârpă îmbibată cu  “Asevi” pe baza de clor peste praful adunat sau … aici înghit din nou în sec… Doamne fereste, furtul.

IMG-20160618-WA002

Dacă vrei cu adevărat să dormi bine the ultimate solution for you rămâne sufrageria. Acolo temperatura și umiditatea sunt controlate, păsările nu au cum s-o cace, pisicile n-au decât să saliveze la ea prin geamul ușilor franțuzești de la terasă, iar hoților le iei pâinea de la gură. Cât despre terrierul copiilor, ei bine, până și cel mai tembel cățel de casă știe că pipi indoor e un pas greșit darămite pe motocicleta ta parcată la loc de cinste pe hol… Trebuie să fie suicidal să ignore semnele, deci n-are decât să se lingă pe bot. Ori iși ține vezica-n frâu ori zboară la hingheri.

Living-Room

Dacă țintești către soare și-ți vezi visul realizat le vei râde în nas tuturor. Imaginează-ți cum ar fi să deschizi televizorul, să-ți desfaci o bere sau iți faci o cafea, să pui mâna pe o cârpă si cu un ochi pe știri și cu picioarele încălțate pe masă să te pui pe șters cadrul, tobele, rezervorul, furca… oh, my ga’…  îi mai tragi un pupic pe far, mai dai c-o cârpă … Doamne, îmi curg deja balele… Eu și ea… mă rog, ele, în cazul meu… la adăpost de lumea rea.

cyrilhuzeburnout

E miercuri seara, mâncarea mexicană e gata, berea e rece și-n cantități nelimitate, trabucurile stau în umidor, pachetul de cărți de joc și jetoanele așteaptă pe masă și totuși ceva nu e în regulă: pot-pourri-ul cu lavandă de pe măsuța de cafea. Aerul din încăpere ți se pare un pic prea înecăcios și neprietenos ca să-ți primești prietenii? Faci un burnout rapid și-ti împrospătezi sufrageria c-o aromă mișto de cauciuc, fum și benzină. Ho ho ho. Now you’re talking! PERFECT!

Suzukiimage-300x204

Mda, vise taică… Hai să ne trezim la realitate. Sunt foarte puțini frații care-și văd visul împlinit însă de curând am dat peste o soluție care mi-a așternut câteva lacrimi în ochi…na că-mi vine și acum să plâng de emoție… O firmă din GB, http://lonerider-motorcycle.co.uk, sare în ajutorul inimilor noastre și ne oferă un surogat… Nu-i mult, dar e aproape ce trebuie. Departe de neveste, de ochii lumii, de perdele inegrite de fum, de copii, de potăile pișicioase și cu gheare, departe de judecăți și de toate țipetele isterizate http://lonerider-motorcycle.co.uk ne aduce iubitele sub același acoperiș cu noi la numai 400 de Euro plus shipping.

Ladies and Gents, vă prezint: Moto Tent V2

20_1024x1024

Bolta cerului e acoperită de nori și dă să plouă? Fâs, vă doare-n bascheți. Praful, urgiile de tot felul, ochii curioși, hoții, muștele sau cine știe ce alte dihănii d-astea n-au decât să-și pună pofta-n cui pentru că iubita ta e-n siguranță lângă tine. Moamă, mă șterg la gură și visez deja la călătorii interminabile și fără de țintă… Le mulțumesc pentru că s-au gândit și la mine.

MUST HAVE ONE!

Leave a Reply